Sastojci
- 2 cijela jaja
- 30 dkg šećer
- 10 dkg maslaca
- 2 dcl mlijeka
- 30 dkg brašna
- 1 prašak za pecivo
Priprema
- Biskvit : Cijela jaja pjenasto umuti sa šećerom. Dodaj maslac te dobro izmiksaj. Dodaj mlijeko, brašno i prašak za pecivo te smjesu izlij u prethodno podmazan pleh i stavi peći na 200 stupnjeva dok ne poprimi zlatno-smeđu boju. Provjerite jeli gotov tako da čačkalicom ubodete kolač, ako je čačkalica čista i na njoj nema ništa, znači da je gotov.
- Fila : Mlijeko, maslac i čokoladu stavite otopiti. Pustite da se ohladi. Fila će postajati malo gušća, tada polagano dodajte mlijeka po potrebi, bitno je da fila ne bude gusta, ali ni prerijetka..
- Biskvit režite na kocke po želji te strane močite u filu pa uvaljajte u kokos.
Izvor: Coolinarka.com
- Fil:
- 2 dcl mlijeka
- 10 dkg maslaca
- 15 dkg čokolade
- kokos
Primjedbe
Objavi komentar